Elise den Eden, life coach Rotterdam

In mijn werk als life coach komt alles wat mij lief is samen: echte ontmoetingen met anderen, groei, creativiteit en zelfstandigheid.

In mijn werk als life coach komt alles wat mij lief is samen: echte ontmoetingen met anderen, groei, creativiteit en zelfstandigheid.

Ik heb al jong geleerd om voor mezelf te zorgen, dat heeft me gebracht dat ik zelfstandig en onafhankelijk werd. Gedreven door externe waardering en schijnbare onkwetsbaarheid. Los van het feit dat dit niet werkte, werd ik er ook heel ongelukkig van. Door dat te gaan zien, te voelen en te durven verlangen naar én inzetten voor een beter leven, is mijn leven volledig veranderd.

Vrij zijn als mens is voor mij nu essentieel, waarin niet mijn angsten leidend zijn, maar ik vertrouw en mij toevertrouw. Zo ontstaat ruimte voor wat is, van waaruit ook het nieuwe kan ontstaan. En lichtheid en humor helpen mij daarbij om mijn menselijke tekortkomingen niet zo serieus te nemen. 

Ik ben een blij mens als ik beweeg, zowel letterlijk als figuurlijk. Groei, stappen zet, mijn talenten inbreng en verder ontwikkel, waar dan ook, met wie dan ook. Een werkelijk vrij mens ben. Een belangrijk uitgangspunt voor mij is dat alles welkom is en elke ervaring tot groei kan leiden. Dat mislukking niet bestaat, hooguit dat de uitkomst anders is dan ik had bedacht.

Dat gaat niet altijd vanzelf en ook dat is welkom… Een grote hulp en inspiratiebron hierbij is Isaac Shapiro.

Wat beweegt mij?

Sinds mijn dertigste richt ik mij in mijn werk steeds meer op mensen. Graag zet ik mijn levenservaring in en wens te blijven leren & groeien als mens. Inmiddels werk ik bijna 2 jaar als coach, sinds 2018 vanuit mijn eigen praktijk.

Waar 'Little Black Dress' voor staat

Little black dress Staat voor een krachtig individueel die er staat. Stel je eens voor dat je altijd  jezelf inbrengt en uitspreekt waar je voor staat, wat je ook doet en waar & met wie je ook bent. Dat je doet waar je hart van gaat stromen, je talenten inzet en verder ontwikkelt. Dat je niet langer leeft vanuit beperkingen, wel vanuit mogelijkheden. Je jezelf werkelijk laat zien. Hoe mooi zou dat zijn…?

Iedereen wint als je leert om juist dat in je leven & werk te doen: jezelf inbrengen, uitspreken wat je vindt, het écht aangaat. Dat je in verbinding met jezelf en je omgeving doet wat je te doen staat… Je gaat leven op een manier die bij je past, het pad met je hart loopt; het beste uit jezelf haalt en jóuw leven leeft.

Meer weten? Ik maak graag kennis met je!